Preview Mode Links will not work in preview mode

The Life After - podcast


Apr 6, 2021

Det hele handler om kærlighed. Særligt kærlighed på arbejdspladserne. Karen har den smukkeste historie om når livet bliver så intenst at man søger ind i øjeblikket. En start på hendes karriere som har skabt grundlaget for hendes tilgang til livet.

Da Karen startede som HR direktør hos Nordea og havde sin første præsentation stod der på hendes første slide: “What’s LOVE got to do with IT” En skærende kontrast til de grå jakkesæt og manchetknapperne. “Tænk at vi skal være så bange for kærlighed -  Vi savner den jo alle sammen uanset hvor vi sidder i organisationen” siger Karen. Vi glemmer ganske enkelt at tale om følelser og forholde os til dem og endnu værre er det at så mange ledere aldrig har lært at arbejde med følelserne i sig selv og andre. Men igennem Karens karriere har det udelukkende handlet om hjertet og kærligheden til livet uanset hvad vi gør. ”Komplekse problemer vs evnen til at eksekvere – Alting starter med hjertet” er et af Karens mantraer.

Hvis vi er bange, så reduceres vores hjernekapacitet med op imod 30%. Frygt og angst er i stærk stigning rundt om i verdens virksomheder og det er vi nødt til at ændre på hvis vi skal lykkes i fremtiden. Det handler om mod og kærligheden til at lykkes og fejle. Ingen tvivl om at Karen og Ulrik i den grad deler filosofi og livsform, som skaber en vild energi i dette afsnit.