Preview Mode Links will not work in preview mode

The Life After - podcast


Nov 9, 2020

Victor har lykkes med noget som de færreste har lykkes med. For Victor var 1 ud af de 4 som roede en olympisk guldmedalje hjem tilbage i 1996.

En super interessant samtale om hvordan energibesvidstheden om sig selv og andre var med til at skabe de vildeste resultater i sportens historie. En rejse fra at være sat på en piedestal, til at skulle genfinde sin identitet i tiden efter. En spændende indsigt i hvor vigtig det at være tilstede i det øjeblik vi er i for at kunne lykkes med det ekstraordinære.

Victor taler om vigtigheden af at “turde blive i troen” selv om alt ser ud til det ikke kan lykkes. Hør hvordan Victor forberedte sig bevidst om hvordan han skulle transformere sin identitetsopfattelse fra elite sportsudøver til en ny virkelighed, som ville bestå af en helt anden verden. En super krævende rejse som i den grad har udfordret Victor og en rejse som du kan bruge lige nu i den transformations tid vi befinder os i. Masser af energi og god indsigt som du vil kunne bruge til din hverdag. Rigtig god fornøjelse