Preview Mode Links will not work in preview mode

The Life After - podcast


Dec 20, 2020

Livsstilsekspert, forfatter, foredragsholder, far, ven, tv-stjerne, “born hippie” og bil elsker. Man kan sætte mange ord på Christian Grau, men én ting er sikkert og det er at Christian er et passioneret menneske som lever livet med fokus på selvudfoldelse.

At kunne folde sit potentiale ud og derigennem give noget andet til andre. Christian samler på oplevelser som kan gøre en forskel og gøre ham rig på livet. Ikke i økonomisk forstand, men i en menneskelig forstand. Det handler om at leve før man dør, da Christian har indset vi er her så kort.

Når man får lov til at være sammen med Christian mærker man hans tydelighed som går lige i hjertet. “Hvordan kan man IKKE være sig selv uanset hvilken situation man er i?” siger Christian. Oprigtighed og autencitet er absolut et fundament som Christian har bygget op. Normalt begreber som oftest kræver mod og derfor går vi på opdagelse i begrebet mod. Sidst men ikke mindst, kommer vi ikke uden om emnet biler, da det er en kæmpe passion for både Christian og Ulrik. Sjov og energifyldt samtale som du godt kan glæde dig til. Rigtig god fornøjelse.