Preview Mode Links will not work in preview mode

The Life After - podcast

Dec 27, 2022

Ulrik's studie er blevet high jacked og podcast redaktør, Jo Gudman Rasmussen, har overtaget førersædet (eller har hun?!) Og i vores nytårsspecial taler vi om året der er gået på The Life After.

Vi taler om årets episoder, statistik og om Ulrik kan gætte hvilken episode er den mest lyttede/downloadede? Har...


Dec 12, 2022

“Hvad er Kærlighed?"

Et kæmpe emne som ikke desto mindre er noget der er i os alle og netop kærlighed fylder meget i det nye afsnit på The Life after 🎙️🎧❤️

Julie Badura er min gæst og vi har en skøn samtale om meningen med livet og kærlighed til det selv samme.


Nov 14, 2022

“There is NO going back” svarer Stine Halmind da jeg spørger ind til fremtidens ledelse, på det nyeste afsnit af “The Life After”

En interessant samtale om start-up og scale-up miljøet. Det at skabe en kultur der giver mening, og som tiltrækker de unge talenter og der samtidigt understøtter...


Oct 31, 2022

“All we need is love” ❤️ and Paul Luftenegger’s life purpose is to spread love and kindness through his music. Creating positive emotions in people that can heal them and everything around them.

It’s a beautiful conversation about the courage it takes to be true and honest, when it comes to how we feel....


Oct 17, 2022

Vi skal revolutionere vores skole og uddannelsessystem siger Thomas Berg Nielsen på det nyeste afsnit på The Life After. Jeg er en empatisk rebel da jeg tror på vi skal forandre verden igennem hjertet.

“Jeg fik nok at være i mit hamsterhjul og derfor traf jeg en beslutning om at ville mere. Jeg ville gøre en...