Preview Mode Links will not work in preview mode

The Life After - podcast

Dec 8, 2021

Årets sidste afsnit på “The Life after” er intet mindre end en fantastisk af en afslutning, når Klaus Veile er i mit studie.

Nysgerrighed og ærlighed er på agendaen. “Vi skal stille os selv langt flere spørgsmål” siger Klaus. “Hvad gik godt i går, hvad er jeg stolt af i går og hvad kan jeg gøre bedre...


Nov 2, 2021

I det nyeste afsnit af “THE LIFE AFTER” er fremtidens succes, ritualer, symboler og vi som mennesker, på agendaen. For denne gang har jeg “business provocateur”, forfatter og foredragsholder Christian Cambell i studiet.

Vi taler om kunsten at få tingene til at ske! Vi sætter fokus på hvordan vi inspirerer...


Oct 19, 2021

I “THE LIFE AFTER” handler det næsten altid om energi, kærlighed og meningen med livet. I det nyeste afsnit af går vi lidt mere videnskabeligt til værks når Henning R. Jensen er i studiet.

Henning forklarer, hvorfor vi via kvantemekanikken kan konkludere, at vi har langt større indflydelse på det liv, vi...


Sep 20, 2021

Jes Dorph-Petersens far sagde til ham som barn; “Livet er et lystspil” og disse kloge ord har været skabende for Jes’ liv. Et liv i offentligtheden med glæder og sorger til følge, og ikke mindst et liv som i bund og grund gjorde Jes til et overfladisk menneske.

“Man kan ikke se det når man er i det” siger...


Aug 31, 2021

THE LIFE AFTER går igang med sæson 2 og vi ligger skønt ud med Klaus Bondam. Med en baggrund som Toldbetjent, Teaterchef, Skuespiller, Sitcom Stjerne, borgmester i København og Direktør i Cyklistforbundet, må man sige at Klaus bringer en bred erfaring ind og når det så er sagt så er Klaus “bare” Klaus....