Preview Mode Links will not work in preview mode

The Life After - podcast


Jun 15, 2021

Det handler om mod, sandhed og sårbarhed - og så sætter vi fokus på den “værdibaserede skole” når jeg taler med Stina Grøn som er ansvarlig for MOT Danmark. Stina skrev denne post på LinkedIn og det fangede min interesse og derfor syntes jeg, I kære lyttere skulle møde Stina;

“Er du glad for at være blevet direktør i MOT?” spurgte en af de unge, jeg har fulgt siden 7. klasse mig i dag. Hun går i 3.g. i dag. Jeg gav hende et standardsvar om at det er jeg da og at det er spændende og blablabla... Sandheden er, at jeg var glad for mit job, som leder for kerneaktivitet i MOT, inden jeg trådte ind som direktør. Sandheden er at jeg ikke bryder mig om titlen direktør og kalder mig for leder, da jeg ikke ser en “direktør”, når jeg kigger mig i spejlet (ingen kritik af andre direktører). Sandheden er at jeg synes det var svært at sige farvel til den tidligere direktør. Sandheden er at jeg ikke ved om jeg lander, hvor jeg gerne vil i denne nye rolle. Og sandheden er, at jeg tager en dag ad gangen og gør mit bedste. Jeg prøver at gøre mit allerbedste, fordi jeg brænder for at gøre en forskel for unge! Så enkelt er det! Det er det, jeg kan. Og sandheden er, kære Eva, at det var dette svar, jeg skulle have givet dig i dag, da du viste mod til omsorg over for mig og jeg undveg sandheden, fordi den føles svær indimellem. Tak for din omsorg Eva og til alle jer unge, der minder mig om at jeg skal være modig.”

Så er scenen sat, og du kan godt glæde dig når Stina deler de smukkeste historier om magiske børn der åbnes op og bliver connected til deres potentiale.