Preview Mode Links will not work in preview mode

The Life After - podcast


Sep 20, 2021

Jes Dorph-Petersens far sagde til ham som barn; “Livet er et lystspil” og disse kloge ord har været skabende for Jes’ liv. Et liv i offentligtheden med glæder og sorger til følge, og ikke mindst et liv som i bund og grund gjorde Jes til et overfladisk menneske.

“Man kan ikke se det når man er i det” siger Jes, men hold da op hvor tingene står klart når det kommer på afstand. Jes blev for nogle år siden stemt ind som værende den mest troværdige dansker. En stærk kontrast til at være hængt ud det seneste år i forbindelse med #metoo sagen der har kørt i mere end et år. En brutal og menneskelig hård oplevelse, men som samtidigt også på sigt kan gå hen og blive en gave til Jes’ liv.

Jes fortæller om hvordan hans opvækst, har medført at han har været meget pleasende overfor alle mennesker omkring ham. En opdagelse som han først har gjort sig sent i livet og med det resultat at han har haft en tendens til at glemme sig selv. En hudløs ærlig samtale hvor man virkelig stifter bekendtskab med hvem Jes Dorph-Petersen er.