Preview Mode Links will not work in preview mode

The Life After - podcast


Feb 7, 2021

“Livet er lækkert” siger Henrik Andersen. Henrik går helt vildt op i at have en sjov hverdag.  Det gør han bl.a. ved at lege med ord når han kommunikerer med hans omgivelser, men gør også alt for at skabe en hverdag hvor alt han gør bidrager til hans og andres glæde. Hans succes er dog kommet med en pris, for Henrik har ofret stort set alt for at lykkes. En ren overlevelse, som i sidste ende var hele rejsen værd.

Store dele af Danmark har allerede “mødt” Henrik, da han var med i Løvens Hule i januar 2021, hvor fynboen vandt løvernes og seernes hjerte. Et afsnit som til d.d. er set af mere end 1 million mennesker. Han fik en investering fra Jacob Riisgaard og Cool Shop og allerede nu har Henrik haft en indflydelse på danskerne med bl.a. hans ordleg fra optagelserne, men mest af alt er Henrik dybt inspirerende da han har modet til at vise hvem han er, uanset om det er på nationalt TV, i en podcast samtale eller som grundlægger af hans virksomhed LIKE CONCRETE. “En bonderøv fra Fyn”, som Henrik selv siger.

I denne samtale får du et sjovt og spændende indblik i Henriks oplevelse før, under og efter, at han var med i Løvens Hule. Men du får MEGET mere end blot en histore, da du også får et indblik i små fine tilgange til livet som i sidste ende skaber glæde og lykkefølelse hver dag.