Preview Mode Links will not work in preview mode

The Life After - podcast


Nov 2, 2021

I det nyeste afsnit af “THE LIFE AFTER” er fremtidens succes, ritualer, symboler og vi som mennesker, på agendaen. For denne gang har jeg “business provocateur”, forfatter og foredragsholder Christian Cambell i studiet.

Vi taler om kunsten at få tingene til at ske! Vi sætter fokus på hvordan vi inspirerer til, udfordrer og rykker alt det, de fleste ikke ser er muligt, at rykke. Om at påvirke enhver situation, positiv som negativ, og “fremtvinge” den ønskede reaktion. “Jeg villig til kaste mig i gruset og indrømme, at jeg tog fejl. En erkendelse af at jeg troede at virkeligheden var én ting, men som har vist sig være en anden,” siger Christian. Et aspekt som MANGE ledere kunne lære meget af. Succes og fiasko går hånd i hånd. Typisk måler vi succes på bankkontoens udvikling, men succes kan være SÅ meget mere.

Jeg har opnået noget, men er tom inden i hvilket er en god beskrivelse af nutidens fiaskoer. For “Succes er blot det at lykkes” som Christian siger. En individuel oplevelse for os alle, men som de fleste har en sort/hvid version af. En succes i fremtiden vil kræve at vejen dertil vil være en vej hvor man kan se sig selv i spejlet. Hvor man skaber succesen igennem balance i livet. At gå hånd i hånd med at være en succes samtidigt med vi er ordentlige ved andre. Endnu en fantastisk indsigtsfuld og inspirerende samtale, som i den grad kan sætte refleksionerne igang hos alle der lytter med.