Preview Mode Links will not work in preview mode

The Life After - podcast

Dec 20, 2020

Livsstilsekspert, forfatter, foredragsholder, far, ven, tv-stjerne, “born hippie” og bil elsker. Man kan sætte mange ord på Christian Grau, men én ting er sikkert og det er at Christian er et passioneret menneske som lever livet med fokus på selvudfoldelse.

At kunne folde sit potentiale ud og derigennem...


Dec 6, 2020

Hvis du søger energi, så skal du lytte med her.

Leif Carlsen har i mange år været bevidst om hvad man kan gøre med energi, for tilbage i 2008 deltog Leif i et program med Chris McDonald der kulminerede med at løbe 100km på 13 timer. Det var bl.a. det der gav Leif et wake up call omkring energiens vigtighed. Det...


Nov 22, 2020

Nysgerrigheden og lysten til at connecte med mennesker har altid været et grundfundament for Henrik Busch. Uanset om det er den hjemløse eller bestyrelsesformanden, som Henrik taler med går Henrik på opdagelse i mennesket. Men det at lykkedes og se ting bevæge sig er også vigtigt for Henrik.

Tilbage i november...


Nov 9, 2020

Victor har lykkes med noget som de færreste har lykkes med. For Victor var 1 ud af de 4 som roede en olympisk guldmedalje hjem tilbage i 1996.

En super interessant samtale om hvordan energibesvidstheden om sig selv og andre var med til at skabe de vildeste resultater i sportens historie. En rejse fra at være sat på...


Oct 19, 2020

Det handler om kærlighed. “All you need is love” sang Beatles, men hvor mange af os tænker i dagligdagen over vigtigheden af at fylde os selv op med selvkærlighed?

Netop kærligheden er hvad jeg taler med Frank Johansen om på det nye afsnit af “THE LIFE AFTER”.

Frank har i mere end 40 år udviklet ledere,...